Uncategorized

4 dag på kuren

Puha.. De første dage har virkelig været hårde. Især igår, var en rigtig hård dag. Jeg har svært ved, at huske at spise alle 5 måltider om dagen, selvom jeg er sulten. Jeg har skulle nå så meget de sidste par dage, at jeg har glemt, at få dem spist – hvilket faktisk ikke er særlig godt. Men til gengæld, har jeg fået god aftensmad de sidste par dage. Det har måske været lidt kedeligt, men det har alt sammen smagt bedre end forventet. En masse salat har jeg fået, samt kylling og oksekød med lav fedt% i.

Nå, men for første gang siden i tirsdags, fik jeg sukker igår. Jeg drak et glas juice, da min krop rystede helt vildt, da jeg kom hjem fra håndbold kamp af. Det var helt rart, men min krop er nok ved at vænne sig til ikke, at få sukker. Og det er faktisk helt okay!

Jeg valgte igår, at bage en sund banan/chokoladekage, som smagte bedre end forventet!

Sund banankage uden mel og sukker…


Jeg brugte opskriften herfra, som er helt vildt enkel og hurtig at lave 🙂 Så anbefaler klart, at bruge denne opskrift fra Stinna af – smager virkelig godt!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Stinna Guldmann at

    Hvor dejligt at du kunne lide min opskrift på banankage 🙂

  • Skriv en kommentar